Mijn voorstellingen

Scholen, kinderdagverblijven, theater, instellingen etc.

Kinderfeestjes

Straattheater

Sinterklaas en Kerst


 Bubbelpret

Bubbelpret poppenvoorstelling

Beschrijving
Wanneer papa druk is met vissen vangen, gaat Pieter op zoek naar vriendjes van de zee.  Hij ontmoet daar verschillende dieren die allemaal wel met hem willen spelen maar ze blijven maar heel kort. Dan vindt hij een walvis... 

“Bubbelpret” is een voorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Duur van de voorstelling:1,5 uur. Opbouwtijd: 30 minuten. Speelruimte:5x5 meter

Meer over "Bubbelpret" >

naar boven

 De brandweermannetjes

Voorstelling de Brandweermannetjes

Beschrijving
Als er brand is, moet er geblust worden!

De brandweermannetjes komen te hulp maar het valt niet mee om het huis van de familie Grutjes te blussen. 2 brandweermannen durven niet met de brandblusser en op de ladder. Daarom is er dringend behoefte aan vrijwillige brandweermannen en/ of vrouwen. 

“De brandweermannetjes” is een voorstelling met stokpoppen vol spanning, interactie, plezier en muziek voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Duur van de voorstelling:45 minuten. Opbouwtijd: 30 minuten. Speelruimte:2x2 meter

Meer over "De Brandweermannetjes" >

naar boven

Bommel de bij 3+

Voorstelling Bommel de bij

Beschrijving
Die Bommel. Hij zoekt een huis. En graag wat te eten. Hij vindt een plekje dat wel wat lijkt maar daar woont Woppie de Rat al. Bommel is een wilde bij, en woont in de aarde. Oh, ben je een aardbij. Vraagt Woppie. Nee, ik ben een zandbij. Ik zoek een vrouwtje zegt Bommel. Oh, maar dan weet Woppie wel iemand. Ze woont hier vlakbij in een holletje in de aarde.  Samen met Woppie oefent Bommel de bruidsdans alvast zodat hij beslagen ten ijs zal komen wanneer hij zijn nieuwe vrouw gaat ontmoeten.

“Bommel de bij” is een voorstelling met stok en handpoppen vol plezier, spanning en interactie voor kinderen vanaf 3 jaar. Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 30 minuten. Speelruimte 2x2 meter.

Meer over "Bommel de bij" >

naar boven

Brammetje en de zeemeermin

Voorstelling Brammetje en de zeemeermin

Beschrijving
Diep op de zeebodem, wonen de zeebewoners. Soms komen ze ook op het strand. Wanneer de Zeemeermin Veronica, prins Jonathan ziet, is ze opslag verliefd. Er is echter een groot probleem. Veronica heeft een prachtige vissenstaart en prins Jonathan heeft benen. Brammetje, haar vriend de Krab vindt het geen goed idee als Veronica naar de zeeheks gaat om benen te vragen. Veronica doet dit toch. Zou de heks haar willen helpen? Dit sprookje lijkt op het verhaal van Ariël maar loopt toch wel heel anders af.

Brammetje en de zeemeermin is een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt gespeeld met handpoppen in een wandelende poppenkast. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 30 minuten, speelruimte: 2 x 2 meter 

Meer over "Brammetje en de Zeemeermin" >

naar boven

 

Kroki-Dil 2+

Voorstelling Kroki-Dil

Beschrijving
Aan de oever van de rivier, ergens midden in Afrika woont “kroki-dil” Hij wil graag spelen met zijn mama maar zij zegt dat hij  het maar even aan de andere dieren moet gaan vragen. Kroki ziet helemaal geen andere dieren. Ze zijn verstopt. Oh, dat is ook een leuk spelletje! Kroki gaat de dieren zoeken maar…..

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 t/m 6  jaar en wordt gespeeld met stokpoppen in een prachtig decor. De prachtige muziek die live gespeeld wordt neemt je mee naar het verre Afrika. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 5x5 meter.

Meer over "Kroki-Dil" >

naar boven

Uilskuiken 2+

Voorstelling Uilskuiken

Beschrijving
Als mama uil even weg is, valt het uilenkind uit het nest!
Samen met de eekhoorn gaat uiltje op zoek naar haar mama. Dit gaat nog niet zo makkelijk omdat eekhoorn niet zo goed weet hoe haar mama eruit ziet.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en wordt gespeeld in een prachtig decor. De Poppenspeler speelt de rol van Eekhoorn. de muzikant zorgt voor prachtige muziek bij deze ontroerende voorstelling. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 5x5 meter.

Meer over "Uilskuiken" >

naar boven

Ga je mee naar de zee? 2+

Voorstelling Ga je mee naar de zee?

Beschrijving
Muis wil op vakantie, lekker naar de zee! Spelen op het strand, rollen in het zand. Boerin Martine heeft het veel te druk daarom spelen ze net alsof! We gaan met de tractor naar de zee. Ga je mee naar de zee? We zijn er bijna, we zijn er bijna.....

Deze voorstelling met live muziek is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Een voorstelling met veel fantasie. Waarbij iedereen mee mag op vakantie naar zee. Spelen op het strand, rollen in het zand. Zwemmen in de blauwe zee, kom ga met ons mee. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 6x5  meter.

Meer over "Ga je mee naar de zee?" >

naar boven

Olifantenboogie 2+

Voorstelling Olifantenboogie

Beschrijving
Papa Olifant en de kinderen zijn lekker aan het spelen. “Hop papa, jij bent het paard. We zijn indianen en dit is onze tent. Nu maken we een glijbaan en wiebelen met onze billen en de dans is klaar.”

Als mama thuis komt wil ze lekker uitrusten maar waar zijn de stoelen gebleven? “Kom mama, we dansen de Olifantenboogie!”

De “Olifantenboogie” is een voorstelling voor kinderen vanaf 2 t/m 5 jaar en wordt gespeeld met grote poppen. Omdat er gedanst wordt is een gladde vloer noodzakelijk. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 6x5  meter. 

Meer over "De olifantenboogie" >

naar boven

Mooi Zoo! 4+

Voorstelling Mooi Zoo!

Beschrijving
In de dierentuin wachten vier dieren al een eeuwigheid tot ze weer naar hun vernieuwde verblijven mogen. Het wachten zijn ze zat en elkaar ook. Fiona het nijlpaard hoeft niet per se naar het nieuwe verblijf. Want nu is zij lekker dicht bij haar grote liefde voor wie zij een gedicht heeft geschreven.

Wordt haar liefde beantwoord?

Het mooie van het tijdelijke verblijf is, dat de dieren ontdekken dat ieder zo zijn kwaliteiten heeft. Je bent goed en mooi zoals je bent, en let vooral niet te veel op de ander!

Een komische voorstelling met “poppen met een grote bek” over eigenwaarde en in jezelf geloven. 

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar en duurt 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 4x4 meter.

Meer over "Mooi zoo!" >

naar boven

Beschuit met muisjes 2+

Voorstelling Beschuit met muisjes

Beschrijving
Op de kinderboerderij wacht iedereen met spanning op wat er staat te gebeuren.

Babs het kleine geitje krijgt een broertje of een zusje maar Babs is niet zo blij met deze Verrassing. Zij wil graag het kleinste geitje blijven. Wanneer het lam geboren wordt is Babs toch wel blij met haar... (broertje of zusje, dat blijft een verrassing!) 

Voor kinderen vanaf 2 t/m 6 jaar met live muziek en vrolijke liedjes. Gespeeld door Paula en Lucienne.

Opbouwtijd 1,5 uur, Duur van de voorstelling: 45 minuten.  Speelruimte 5 x 5 meter.  

Meer over "Beschuit met muisjes" >

naar boven

 

Sint in zijn Hempie 3+

Sinterklaas in de stoomboot

Beschrijving

Wanneer pakjesboot 12 aan komt is Sinterklaas nergens te zien. Ook al zingen de kinderen:   “ Zie ginds komt de stoomboot”, Sinterklaas komt niet te voorschijn. Wat is er aan de hand? 

Voor kinderen vanaf 3 jaar. Vanzelfsprekend staat het plezier maken en zingen centraal bij deze voorstelling. 

Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 45 minuten,  speelruimte 3 x 3 meter.

Meer over "Sint in zijn Hempie" >

naar boven

Lucienne met handpop

info@poppentheaterkletskous.nl